Aliméntate ben. Cultura Científica
Na materia de Cultura Científica, traballáronse as diferentes biomoléculas implicadas na alimentación e a súa dose máxima recomendada polos organismos internacionais, estudáronse as etiquetas alimentarias e os contidos de estas biomoléculas. Fixéronse carteis con esas etiquetas e coa información recollida. Ademais os alumnos analizaron o contido en nutrientes que posuían eses produtos, despois analizaron si as cantidades eran saudables ou non. Estudáronse os produtos transxénicos e os alumnos tiveron que elaborar traballos de investigación bibliográfica sobre os seus beneficios e prexuízos.
Adxunto | Tamaño |
---|---|
1..JPG | 126.29 KB |
2..JPG | 76.05 KB |
3..JPG | 95.42 KB |
4jpeg | 37.11 KB |
6.jpeg | 115.99 KB |
7.jpeg | 79.34 KB |
8.jpeg | 70.93 KB |
9.jpeg | 42.88 KB |
10.jpeg | 53.25 KB |