36013448
36013448 - CIFP Manuel Antonio
886120750 | cifp.manuel.antonio@edu.xunta.gal | ||
886120776 | CIFP Manuel Antonio | ||
Latitude: 42.215777 Lonxitude: -8.680374 |
Avenida de Madrid, s/n - (Apartado 3138)
36214, Vigo |
Javascript is required to view this map.
Oferta de ensinanzas de FP
CD1HOT001100 | Cociña e restauración |
CD1TCP001200 | Tapizaría e cortinaxe |
CD2HOT000100 | Cociña e gastronomía |
CD2HOT000200 | Servizos en restauración |
CD2INA000100 | Panadaría, repostaría e confeitaría |
CD2QUI000200 | Operacións de laboratorio |
CD2TCP000100 | Confección e moda |
CD3HOT000100 | Xestión de aloxamentos turísticos |
CD3HOT000200 | Axencias de viaxes e xestión de eventos |
CD3HOT000300 | Guía, información e asistencia turísticas |
CD3HOT000400 | Dirección de cociña |
CD3HOT000500 | Dirección de servizos de restauración |
CD3QUI000100 | Laboratorio de análise e de control de calidade |
CD3QUI000200 | Química industrial |
CD3SAN000100 | Audioloxía protésica |
CD3SAN000200 | Próteses dentais |
CD3SAN000500 | Laboratorio clínico e biomédico |
CD3SAN000600 | Anatomía patolóxica e citodiagnóstico |
CD3SAN000900 | Hixiene bucodental |
CD3SEA000400 | Química e saúde ambiental |
CD3TCP000100 | Patronaxe e moda |
EE2HOT005000 | Panadaría e bolaría artesanais |
ZMP0049 | Formación e orientación laboral |
ZMP0046 | Preelaboración e conservación de alimentos |
ZMP0026 | Procesos básicos de pastelaría e repostaría |
ZMP0031 | Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos |
ZMP0047 | Técnicas culinarias |
ZMP0050 | Empresa e iniciativa emprendedora |
ZMP0045 | Ofertas gastronómicas |
ZMP0048 | Produtos culinarios |
ZMP0028 | Sobremesas en restauración |
ZMP0156 | Inglés profesional |
ZMP0158 | Empresa e iniciativa emprendedora |
ZMP0154 | O viño e o seu servizo |
ZMP0045 | Ofertas gastronómicas |
ZMP0152 | Servizos en bar e cafetaría |
ZMP0153 | Servizos en restaurante e eventos especiais |
ZMP0269 | Confección industrial |
ZMP0267 | Corte de materiais |
ZMP0272 | Formación e orientación laboral |
ZMP0271 | Información e atención á clientela |
ZMP0264 | Moda e tendencias |
ZMP0270 | Acabamentos en confección |
ZMP0268 | Confección á medida |
ZMP0273 | Empresa e iniciativa emprendedora |
ZMP0265 | Padróns |
ZMP0116 | Principios de mantemento electromecánico |
ZMP0066 | Análises químicas |
ZMP0069 | Ensaios fisicoquímicos |
ZMP0070 | Ensaios microbiolóxicos |
ZMP0074 | Formación e orientación laboral |
ZMP0065 | Mostraxe e preparación da mostra |
ZMP0067 | Análise instrumental |
ZMP0072 | Calidade e seguridade no laboratorio |
ZMP0075 | Empresa e iniciativa emprendedora |
ZMP0071 | Ensaios biotecnolóxicos |
ZMP0068 | Ensaios físicos |
ZMP1392 | Áreas e servizos auxiliares na industria farmacéutica, biotecnolóxica e afíns |
ZMP1398 | Formación e orientación laboral |
ZMP0191 | Mantemento electromecánico en industrias de proceso |
ZMP1389 | Operacións básicas na industria farmacéutica, biotecnolóxica e afíns |
ZMP1387 | Organización e xestión da fabricación de produtos farmacéuticos, biotecnolóxicos e afíns |
ZMP1390 | Principios de biotecnoloxía |
ZMP1391 | Seguridade na industria farmacéutica, biotecnolóxica e afíns |
ZMP1396 | Acondicionamento e almacenamento de produtos farmacéuticos, biotecnolóxicos e afíns |
ZMP1388 | Control de calidade de produtos farmacéuticos, biotecnolóxicos e afíns |
ZMP1399 | Empresa e iniciativa emprendedora |
ZMP1395 | Regulación e control na industria farmacéutica, biotecnolóxica e afíns |
ZMP1393 | Técnicas de produción biotecnolóxica |
ZMP1394 | Técnicas de produción farmacéutica e afíns |
ZMP0201 | Acústica e elementos de protección sonora |
ZMP0204 | Atención á persoa hipoacúsica |
ZMP0199 | Características anatomosensoriais auditivas |
ZMP0200 | Tecnoloxía electrónica en audioprótese |
ZMP1369 | Bioloxía molecular e citoxenética |
ZMP1370 | Fisiopatoloxía xeral |
ZMP1376 | Formación e orientación laboral |
ZMP1368 | Técnicas xerais de laboratorio |
ZMP1367 | Xestión de mostras biolóxicas |
ZMP1371 | Análise bioquímica |
ZMP1377 | Empresa e iniciativa emprendedora |
ZMP1373 | Microbioloxía clínica |
ZMP1374 | Técnicas de análise hematolóxica |
ZMP1372 | Técnicas de inmunodiagnóstico |
ZMP1382 | Citoloxía xeral |
ZMP1381 | Citoloxía xinecolóxica |
ZMP1385 | Empresa e iniciativa emprendedora |
ZMP1379 | Necropsias |
ZMP1380 | Procesamento citolóxico e tisular |
ZMP0399 | Dirección de entidades de intermediación turística |
ZMP0398 | Venda de servizos turísticos |
ZMP0397 | Xestión de produtos turísticos |
ZMP0383 | Destinos turísticos |
ZMP0171 | Estrutura do mercado turístico |
ZMP0389 | Formación e orientación laboral |
ZMP0179 | Inglés profesional |
ZMP0173 | Márketing turístico |
ZMP0384 | Recursos turísticos |
ZMP0387 | Deseño de produtos turísticos |
ZMP0390 | Empresa e iniciativa emprendedora |
ZMP0386 | Procesos de guía e asistencia turística |
ZMP0172 | Protocolo e relacións públicas |
ZMP0180 | Segunda lingua estranxeira |
ZMP0385 | Servizos de información turística |
ZMP0179 | Inglés profesional |
ZMP0498 | Elaboracións de pastelaría e repostaría en cociña |
ZMP0507 | Empresa e iniciativa emprendedora |
ZMP0504 | Recursos humanos e dirección de equipos en restauración |
ZMP0503 | Xestión administrativa e comercial en restauración |
ZMP0500 | Xestión da produción en cociña |
ZMHOT02 | Servizos en restauración |
ZMINA03 | Elaboración de produtos alimentarios |
ZSHOT04 | Dirección de cociña |
ZSINA02 | Procesos e calidade na industria alimentaria |
ZSQUI03 | Fabricación de produtos farmacéuticos, biotecnolóxicos e afíns |