Skip to Content

Taboleiro

VISITA Á FUNCACIÓN TIC DA EXCMA. DEPUTACIÓN PROVINCIAL DE LUGO

O pasado martes, 29 de mayo realizamos unha viaxe de estudios co patrocinio da Excema. Deputación Provincial de Lugo a través do programa Km0. Visitamos o Pazo de San Marcos, sede da Deputación, a Fundación TIC e os concellos de Abadín, Alfoz e Mondoñedo para facer a ruta de Pardo de Cela.


Os amigos da Fundación TIC fixeron un video que poder ver pichando aquí.

Menú Mes de Outubro de 2011

Novo Menú, esta a vez o do mes de Outubro.

MENÚ MES DE SETEMBRO DE 2011

COMEZAMOS UN NOVO CURSO, E CON EL NOVOS E DELICIOSOS MENÚS.TÓDOLOS MESES VOS DEIXAREMOS AQUÍ UN NOVO MENÚ.


QUE APROVEITE!

Documentación para o inico do curso.

Os usuarios do COMEDOR que non teñan dereito a transporte escolar deben presentar unha copia completa da DECLARACIÓN DA RENDA na DIRECCIÓN  do centro.

Precísase un/unha colaborador/a do comedor

Para curso que vai comezar precísase un pai, nai ou titor/a legar dos alumnos/as matriculados/as no centro que se preste para facer apoio no Comedor Escolar do centro.


Os interesados ou interesadas poden consultar máis información e presentar a súa solicitude na Dirección do centro.

Inicio do curso

O curso 2011-2012 dará comezo o vindeiro luns, día 12 de setembro ás 9:45 horas.


Ata o mes de setembro o horario será en xornada contínua de 9:45 a 14:10.


Os/as usuario/as de comedor sairán ás 15:10.


Este horario manterase ata o día 1 de outubro.

Teléfono de contacto urxente para os meses de verán

982828219

Menú Marzo

 


 

O sabor da aventura está no mar


Co a finalidade de potenciar o consumo de peixe fresco o C.E.I.P. de San Clodio en colaboración coa Consellería do mar pon en marcha un programa de consumo de peixe fresco que se iniciou o pasado xoves e que se desenvolverá ao longo do mes de marzo. Pizza de troita ou Rodaballo ao forno con patacas panadeira son algúns dos pratos que se poderán degustar no comedor do colexión de San Clodio incluídos neste programa.


Visita a web: o sabor da aventura está no mar

Menú febreiro 2011

L

u

n

s 

 

7

Entremeses

Pasta con atún e ovo

Iogur

14

Puré de verdura

Lombo con patacas fritas

Iogur

21

Sopa

Tortilla con ensalada

Froita

28

Empanadillas

Espaguetes con atún

Froita

M

a

r

t

e

1

Potaxe de garabanzos

Variñas con ensalada

Froita

8

Lentellas

Linguado con ensalada

Froita

15

Caldo

Variñas con ensalada

Natillas

22

Revolto de setas e verduras

Guiso de carne

Flan

1

Ensalada mixta

Albóndigas con arroz

Iogur

M

é

r

c

o

 r

2

Entrantes quentes

Pavo guisado con puré de pataca

Froita

9

Sopa

Peituga con patacas fritas

Froita

16

Feixóns con xamón

Paella

Froita

23

Chícaros con xamón

Muslo de polo con patacas fritas

Froita

2

Caldo

Costela con patacas fritas

Froita

X

o

v

e

s

3

Ensaladilla

Fideos con luras

Sopa

10

Chícharos con xamón

Pizza

Froita

17

Ensalada Mixta

Macarróns con carne

Iogur

24

Puré de calabacín

Luras guisadas con arroz

Iogur

3

Feixóns con xamón

Pizza

Iogur

V

e

n

r

e 

4

Feixóns con xamón

Albóndigas con arroz

Iogur

11

Ovos recheos

Peixe en salsa con cachelos

Petit

18

Fabada

Merluza con ensalada

Froita

25

Lentellas

Variñas con ensalada

Froita

4

Ensalada de pasta

Calamares con leituga

Petit

Este menú pode sufrir variacións por problemas alleos ó centro

 

Distribuir contido


by Dr. Radut