Menú febreiro 2011
L u n s |
|
7 Entremeses Pasta con atún e ovo Iogur |
14 Puré de verdura Lombo con patacas fritas Iogur |
21 Sopa Tortilla con ensalada Froita |
28 Empanadillas Espaguetes con atún Froita |
|
M a r t e |
1 Potaxe de garabanzos Variñas con ensalada Froita |
8 Lentellas Linguado con ensalada Froita |
15 Caldo Variñas con ensalada Natillas |
22 Revolto de setas e verduras Guiso de carne Flan |
1 Ensalada mixta Albóndigas con arroz Iogur |
|
M é r c o r |
2 Entrantes quentes Pavo guisado con puré de pataca Froita |
9 Sopa Peituga con patacas fritas Froita |
16 Feixóns con xamón Paella Froita |
23 Chícaros con xamón Muslo de polo con patacas fritas Froita |
2 Caldo Costela con patacas fritas Froita |
|
X o v e s |
3 Ensaladilla Fideos con luras Sopa |
10 Chícharos con xamón Pizza Froita |
17 Ensalada Mixta Macarróns con carne Iogur |
24 Puré de calabacín Luras guisadas con arroz Iogur |
3 Feixóns con xamón Pizza Iogur |
|
V e n r e |
4 Feixóns con xamón Albóndigas con arroz Iogur |
11 Ovos recheos Peixe en salsa con cachelos Petit |
18 Fabada Merluza con ensalada Froita |
25 Lentellas Variñas con ensalada Froita |
4 Ensalada de pasta Calamares con leituga Petit |
Este menú pode sufrir variacións por problemas alleos ó centro