O comedor do noso centro tamén se une a esta celebración a través dunha semana de menús elaborados con produtos ecolóxicos.
Nos recreos da mañá se repartiu froita ecolóxica dentro do programa subvencionado polo FOGGA.
SEMANA DE PRODUCTOS ECOLÓXICOS
MENÚ DO 3 A0 7 DE XUÑO
|
1º |
2º |
Sobremesa |
Luns |
Pisto de verduras |
Ovos fritidos con arroz en branco |
Froita do tempo ecolóxica |
Martes |
Crema de cenoira
|
Pasta con tenreira galega |
Iogurt ecolóxico |
Mércores |
Fritura de verduras |
Lentellas estofadas
|
Nectarinas ecolóxicas |
Xoves |
Ensalada mixta |
Peixe fritido con patacas |
Iogurt ecolóxico |
Venres |
Salpicón de peixe fresco
|
Guiso de carne |
Xeado ecolóxico |
PRODUCTOS ECOLÓXICOS: a verdura do pisto, o arroz, a cenoira da crema, a pasta, as verduras da fritura, as lentellas, a froita do mércores, a ensalada, o iogurt do xoves, as verduras do salpicón e o xeado do venres.
Por outra parte, no comedor empregamos sempre nos nosos pratos aceite de oliva virxe extra e o de xirasol alto oleico (para as frituras) pero esta semana engadimos aceite virxe extra ecolóxico que se usará para a maioria dos pratos.