Skip to Content

SEMANA DA CIENCIA E DÍA DO MEDIO AMBIENTE

O comedor do noso centro tamén se une a esta celebración a través dunha semana de menús elaborados con produtos ecolóxicos.

Nos recreos da mañá se repartiu froita ecolóxica dentro do programa subvencionado polo FOGGA.

 

SEMANA DE PRODUCTOS ECOLÓXICOS

 

MENÚ DO 3 A0 7 DE XUÑO 

 

 

Sobremesa

Luns

Pisto de verduras

Ovos fritidos con arroz en branco 

Froita do tempo ecolóxica

Martes

Crema de cenoira

 

Pasta con tenreira galega

Iogurt ecolóxico

Mércores

Fritura de verduras

Lentellas estofadas

 

Nectarinas ecolóxicas

Xoves

Ensalada mixta

Peixe fritido con patacas

Iogurt ecolóxico

Venres

Salpicón de peixe fresco

 

Guiso de carne

Xeado ecolóxico

 

PRODUCTOS ECOLÓXICOS: a verdura do pisto, o arroz, a cenoira da crema, a pasta, as verduras da fritura, as lentellas, a froita do mércores, a ensalada, o iogurt do xoves, as verduras do salpicón e o xeado do venres.

Por outra parte, no comedor empregamos sempre nos nosos pratos aceite de oliva virxe extra e o de xirasol alto oleico (para as frituras) pero esta semana engadimos aceite virxe extra ecolóxico que se usará para a maioria dos pratos.

cartel



blog | by Dr. Radut