CONCURSO DE SOBREMESAS
Os gañadores das distintas categorías do concurso de sobremesas son:
MÁIS SABOROSO... "A RATEIRA"
REPOSTEIRO: Carlos Graña Cal- 3º EP
INGREDIENTES: para o biscoito: cacao en pó, fariña, azucre, ovos, aceite e vainilla; para a mouse: azucre, nata, ovos, xelatina, leite, castañas e viño doce.
MÁIS ORIXINAL... "FROITA PARA SOBREMESA"
REPOSTEIRA: Zeltia Quiza- EI 4
INGREDIENTES: para a cabaza: mandarina e rama de apio; para o fantasma: plátano e pebidas de chocolate; para as vasoiras: queixo e paíños de chocolate e para a tumba: mouse de castaña, chocolate e biscoito.
MÁIS DIFICULTADE NA SÚA ELABORACIÓN...
"BISCOITO DE CASTAÑAS CON FOLLAS DE CHOCOLATE"
REPOSTEIRAS: Ania Rodríguez e Lúcía Vila- 5ºB
INGREDIENTES: para o biscoito: ovos, azucre, fariña, fermento e castañas e para as follas: chocolate.
Parabéns para todos os reposteiros/as polas deliciosas sobremesas que elaborastes e por compartir as vosas receitas con todos nós.
A rateira (Carlos) | Froita para sobremesa (Zeltia) | Biscoito de castañas con follas de chocolate (Ania e Lucía) |
Grazas pola vosa participación.
Adxunto | Tamaño |
---|---|
sobremesas14.swf | 4.22 MB |