GaliciaSkills 2021. Competicións
Servizo de restaurante e bar
De 9:00 a 9:30. Recepción, presentación e foto corporativa de grupo.
De 9:30 a 9:40. Proba M1 Familiarización de viños.
De 10:00 a 10:10. Proba M5.5 Forrado.
De 10:10 a 10:20. Proba M5.6 Panos de mesa.
De 10:20 a 10:40. Valoración.
De 10:50 a 11:00. Proba M1 Identificación de viños.
De 11:10 a 11:30. Proba M3 Ensalada de froitas.
De 11:30 a 12:00. Descanso.
De 12:00 a 12:45. Proba M5.1 Decantado.
De 12:50 a 13:00.Proba M2 Identificación de augardentes.
De 13:10 a 14:00. Proba M5.7 Banana flambe
De 16:00 a 17:00. Proba M5.4 Cóctel. Proba M5.2 Cañas. Proba M5.3 Capuchinos.
Os/as competidores/as terán que realizar:
- O servizo de bebidas, en bar e cafetaría.
- O servizo de restaurante.
Para o que se require:
- Ter un amplo coñecemento sobre cafés, cervexas e viños, e o seu servizo.
- Posuír un dominio perfecto das regras para servir e coñecer a preparación dos pratos e as bebidas que chegan á mesa do/da cliente nun restaurante.
Os requisitos básicos son a destreza, as boas maneiras, a serenidade e as habilidades prácticas.
|