Folletos Web Ciclo
Planificar, organizar e supervisar as actividades de produción acuícola, coordinando os recursos dispoñibles para conseguir a calidade requirida do produto, cumprindo a normativa aplicable.
Áreas de cultivo de plancto, reprodución, cultivo larvario e de poslarvas, sementes ou crías, criadeiro e engorde, por conta propia ou allea, en PME e en grandes empresas de natureza pública ou privada, centros de investigación e exposición de animais mariños, empresas de produción de peixes de acuario e confrarías de mariscadores. Coordina responsables das áreas de produción.
Na seguinte táboa figuran os módulos profesionais que compoñen este ciclo formativo, xunto co seu código, a súa duración e coa información do curso no que se imparten.
Curso | Código | Módulos profesionais | Horas |
---|---|---|---|
1º | MP1026 | Formación e orientación laboral | 107 |
1º | MP1020 | Técnicas analíticas e métodos de control sanitario en acuicultura | 107 |
1º | MP1015 | Técnicas e xestión da produción de cultivos auxiliares | 187 |
1º | MP1017 | Técnicas e xestión da produción de moluscos | 292 |
1º | MP1016 | Técnicas e xestión da produción de peixes | 267 |
2º | MP1022 | Acuarofilia | 140 |
2º | MP1024 | Empresa e iniciativa emprendedora | 53 |
2º | MP1023 | Formación en centros de traballo | 384 |
2º | MP1019 | Instalacións, innovación e sistemas de automatización en acuicultura | 192 |
2º | MP1025 | Proxecto de implantación dun centro de produción acuícola | 26 |
2º | MP1018 | Técnicas e xestión da produción de crustáceos | 175 |
2º | MP1021 | Xestión ambiental dos procesos acuícolas | 70 |
Título de Técnico superior en Acuicultura
Na seguinte lista podemos atopar unha relación de poboacións, centros, réximes e modalidades onde se pode estudar dita ensinaza.