Folletos Web Ciclo

CSS



Duración: 2000 horas
Que se aprende a facer?

Elaborar dietas adaptadas a persoas e/ou colectivos e controlar a calidade da alimentación humana analizando os seus comportamentos alimentarios e as súas necesidades nutricionais, así como programar e aplicar actividades educativas que melloren os hábitos de alimentación da poboación, baixo a supervisión correspondente.

En que ámbitos se traballa?

Organización e xestión da súa unidade ou gabinete de traballo, prestación de servizos, control de calidade e educación sanitaria.

Que ocupacións se desempeñan?
Dietista
Técnico/a en dietética e nutrición
Responsable de alimentación en empresas de cátering
Técnico/a en hixiene dos alimentos
Consultor/a en alimentación
Educador/a sanitario
Cales son os módulos deste ciclo?

Na seguinte táboa figuran os módulos profesionais que compoñen este ciclo formativo, xunto co seu código, a súa duración e coa información do curso no que se imparten.

Curso Código Módulos profesionais Horas
CS0436 Alimentación equilibrada 290
CS0446 Control alimentario 185
CS0456 Fisiopatoloxía aplicada á dietética 215
CS0FOL Formación e orientación laboral 55
CSHC80 Horas á disposición do centro 80
CS0630 Organización e xestión da área de traballo asignada na unidade/gabinete de dietética 80
CS0RCT Relacións no contorno de traballo 55
CS0452 Dietoterapia 220
CS0453 Educación sanitaria e promoción da saúde 130
CS0460 Formación en centros de traballo 380
CS0478 Microbioloxía e hixiene alimentaria 220
CS0497 Proxecto integrado 90
Que título se obtén?

Título de Técnico superior en Dietética

Onde se pode estudar?

Na seguinte lista podemos atopar unha relación de poboacións, centros, réximes e modalidades onde se pode estudar dita ensinaza.

Lenda de réximes e modalidades:
I FPDual Intensiva
O Oferta ordinaria presencial
P Oferta modular presencial
D Oferta modular semipresencial e a distancia