Folletos Web Ciclo
Desenvolver actividades comerciais en establecementos alimentarios físicos e en liña relacionadas coa planificación comercial, a xestión da loxística de almacenaxe, a distribución e a reposición de produtos alimentarios, e a supervisión das seccións de venda de alimentos perecedoiros e non perecedoiros, e de atención comercial a clientela e provedores, seguindo criterios de calidade e actuando segundo a normativa de prevención de riscos, seguridade alimentaria e protección do/da consumidor/a.
Ámbito do comercio de produtos alimentarios, físico ou en liña, en calquera empresa ou organización, en tendas retallistas de alimentación ou nos departamentos correspondentes de grandes superficies, tanto por conta propia como por conta allea.
Na seguinte táboa figuran os módulos profesionais que compoñen este ciclo formativo, xunto co seu código, a súa duración e coa información do curso no que se imparten.
Curso | Código | Módulos profesionais | Horas |
---|---|---|---|
1º | MP1609 | Atención comercial en negocios alimentarios | 107 |
1º | MP1613 | Comercio electrónico en negocios alimentarios | 133 |
1º | MP1606 | Constitución de pequenos negocios alimentarios | 107 |
1º | MP1616 | Formación e orientación laboral | 107 |
1º | MP0156 | Inglés | 160 |
1º | MP1607 | Mercadotecnia do comercio alimentario | 107 |
1º | MP1614 | Ofimática aplicada ao comercio alimentario | 132 |
1º | MP1615 | Xestión dun comercio alimentario | 107 |
2º | MP1608 | Dinamización do punto de venda en comercios de alimentación | 105 |
2º | MP1617 | Formación en centros de traballo | 410 |
2º | MP1612 | Loxística de produtos alimentarios | 175 |
2º | MP1611 | Preparación e acondicionamento de produtos frescos e transformados | 245 |
2º | MP1610 | Seguridade e calidade alimentaria no comercio | 105 |
Título de Técnico en Comercialización de produtos alimentarios
Na seguinte lista podemos atopar unha relación de poboacións, centros, réximes e modalidades onde se pode estudar dita ensinaza.