Folletos Web Ciclo
Elaborar e envasar aceites de oliva, viños e outras bebidas de acordo cos plans de produción e calidade, efectuando o mantemento de primeiro nivel dos equipamentos e aplicando a lexislación de hixiene e seguridade alimentaria, de protección ambiental e de prevención de riscos laborais.
Na industria de elaboración e envasamento de aceites de oliva, viños e outras bebidas, en pequenas, medianas ou grandes empresas, con tecnoloxía tradicional ou avanzada. Intégrase en equipos de traballo con outras persoas do mesmo ou de inferior nivel de cualificación, dependendo organicamente dun mando intermedio. En certos casos de pequenas empresas pode ter baixo a súa responsabilidade operarios e depender directamente da persoa responsable de produción.
Na seguinte táboa figuran os módulos profesionais que compoñen este ciclo formativo, xunto co seu código, a súa duración e coa información do curso no que se imparten.
Curso | Código | Módulos profesionais | |
---|---|---|---|
1º | MP0318 | Elaboración de viños | LOOIFP |
1º | MP0317 | Extracción de aceites de oliva | |
1º | MP0156 | Inglés profesional | |
1º | MP1709 | Itinerario persoal para a empregabilidade I | |
1º | MP0316 | Materias primas e produtos na industria oleícola, vinícola e doutras bebidas | |
1º | MP0030 | Operacións e control de almacén na industria alimentaria | |
1º | MP0031 | Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos | |
1º | MP1708 | Sustentabilidade aplicada ao sistema produtivo | |
2º | MP0319 | Acondicionamento de aceites de oliva | LOE |
2º | MP0321 | Análise sensorial | |
2º | MP0320 | Elaboración doutras bebidas e derivados | |
2º | MP0323 | Empresa e iniciativa emprendedora | |
2º | MP0324 | Formación en centros de traballo | |
2º | MP0116 | Principios de mantemento electromecánico | |
2º | MP0146 | Venda e comercialización de produtos alimentarios |
Título de Técnico en Aceites de oliva e viños
Na seguinte lista podemos atopar unha relación de poboacións, centros, réximes e modalidades onde se pode estudar dita ensinaza.