Hostalaría e turismo
Para obter o cuestionario de autoavaliación prema no código da unidade de competencia.
Ciclo |
Cod. cualificación |
Cualificación |
Cod. UC |
Unidade de competencia |
||||
CM Cociña e gastronomía |
INA015_2 |
Panadaría e bolaría |
Aplicar a normativa de seguridade, hixiene e protección ambiental na industria panadeira |
|||||
|
HOT093_2 |
Cociña |
Definir ofertas gastronómicas, realizar o aprovisionamento e controlar consumos |
|||||
|
|
|
Preelaborar e conservar calquera clase de alimentos |
|||||
|
|
|
Preparar elaboracións básicas de múltiples aplicacións e pratos elementais |
|||||
|
|
|
Preparar e presentar calquera tipo de elaboracións culinarias complexas e de creación propia para o servizo |
|||||
|
INA107_2 |
Pastelaría e confeitaría |
Aplicar a normativa de seguridade, hixiene e protección ambiental na industria alimentaria |
|||||
|
HOT223_2 |
Repostaría |
Realizar e/ou controlar as operacións de elaboración de masas, pastas e produtos básicos de múltiples aplicacións para pastelaría e repostaría |
|||||
|
|
|
Definir ofertas sinxelas de repostaría, realizar o aprovisionamento interno e controlar consumos |
|||||
|
|
|
Elaborar e presentar produtos feitos á base de masas e pastas, sobremesas de cociña e xeados |
|||||
|
|
|
Actuar baixo normas de seguridade, hixiene e protección ambiental en hostalaría |
|||||
Ciclo |
Cod. cualificación |
Cualificación |
Cod. UC |
Unidade de competencia |
||||
CM Servizos en restauración |
INA015_2 |
Panadaría e bolaría |
Aplicar a normativa de seguridade, hixiene e protección ambiental na industria panadeira |
|||||
|
HOT093_2 |
Cociña. |
Definir ofertas gastronómicas, realizar o aprovisionamento e controlar consumos |
|||||
|
INA107_2 |
Pastelaría e confeitaría |
Aplicar a normativa de seguridade, hixiene e protección ambiental na industria alimentaria |
|||||
|
HOT223_2 |
Repostaría |
Actuar baixo normas de seguridade, hixiene e protección ambiental en hostalaría |
|||||
|
HOT328_2 |
Servizos de restaurante |
Desenvolver os procesos de servizo de alimentos e bebidas en sala |
|||||
|
|
|
Servir viños e prestar información básica sobre eles |
|||||
|
|
|
Elaborar e acabar pratos á vista da clientela |
|||||
|
|
|
Actuar baixo normas de seguridade, hixiene e protección ambiental en hostalaría |
|||||
|
|
|
Dispor de todo tipo de especialidades na restauración |
|||||
|
|
|
Comunicarse en inglés, nun nivel de usuario básico, en servizos de restauración
|
|||||
Ciclo |
Cod. cualificación |
Cualificación |
Cod. UC |
Unidade de competencia |
||||
CS Xestión de aloxamentos turísticos |
HOT094_3 |
Recepción |
Executar e controlar o desenvolvemento de accións comerciais e reservas |
|||||
|
|
|
Realizar as actividades propias da recepción |
|||||
|
|
|
Xestionar departamentos da área de aloxamento |
|||||
|
|
|
Comunicarse en inglés, cun nivel de usuario independente, nas actividades turísticas
|