D1HOT001300

 

D1HOT001300 - LOOIFP | Actividades de panadaría e pastelaría

Ciclo formativo
Familia: Hostalaría e turismo
Sistema educativo: LOOIFP
Grao: básico
Horas: 2000
Código: D1HOT001300
Documentación: RD
DOG

Que se aprende a facer?
Facer a recepción de materias primas, preelaborar e elaborar produtos básicos de panadaría e pastelaría, presentalos para a súa venda e dispensalos, aplicando os protocolos establecidos, as normas de hixiene alimentaria, de prevención de riscos laborais e de protección ambiental correspondentes, e comunicándose de forma oral e escrita en linguas galega e castelá, así como nalgunha lingua estranxeira.

 

En que ámbitos se traballa?
En panadarías e pastelarías traballando por conta allea en pequenas, medianas e grandes empresas deste sector produtivo. Así mesmo, poden desenvolver a súa actividade seguindo instrucións e cun certo grao de autonomía, en pequenos establecementos dedicados á produción e á venda deses produtos.

 

Que ocupacións se desempeñan?
Auxiliar de panadaría e bolaría; de pastelaría, de almacén de pastelaría; empregado/a de establecemento de pastelaría; auxiliar de almacén; auxiliar de venda.

 

Cales son os módulos?

Curso Código Módulo profesional Horas Períodos semanais
MP3005 Atención á clientela 58
AM3009 Ciencias aplicadas I 175
AM3011 Comunicación e ciencias sociais I 206
MP3159 Itinerario persoal para a empregabilidade 64 2
MP3133 Operacións auxiliares na industria alimentaria 146
MP3017 Procesos básicos de pastelaría 325

Réxime ordinario

Oferta educativa de formación profesional inicial en centros sostidos con fondos públicos polo réxime ordinario. Curso 2023-2024.

Ourense



Concello Código Centro educativo Teléfono
Vilamarín 32016285 CIFP de Vilamarín 988685050




Lembre que a normativa sempre prevalece sobre calquera outra información. Esta páxina contén información de carácter xeral extraída da normativa, polo que calquera dúbida ou contradición se resolverá atendendo á normativa vixente (acceso a normativa da oferta de ciclos formativos).