A última saída do curso!! Para esta ocasión eleximos a Granxa Escola de Bergando en Negreira. Un lugar moi fermoso cheo de animais; animais que teñen historias, algunhas moi tristes pero agora están nun lugar onde reciben moito amor.
Na nosa saída visitamos aos distintos animais: cabalos, alpacas, cervos, pavos reais, avestruces, porcos, vacas... Son moitos os animais que alí había pero gustáronnos moito os cabalos, tanto é así que realizamos o noso bautismo hípico.
Para rematar o día aprendimos a tirar con arco, xa somos unhas arqueiras de campionato.
O outro día convertímonos en chefs, preparamos receitas saudables e internacionais. As receitas do día foron:
1. Tirabeques con gambas.
2. Croquetas de acelgas.
3. Berenxenas.
4. Okonomiyaki.
Para elaborar este menú contamos coa axuda de Ana de Comoxo- Organics e de Yukari, unha amiga de Ana que é de Xapón; a cal nos ensinou esas receitas tan internacionais.
Lun | Mar | Mér | Xov | Ven | Sáb | Dom |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |