O outro día convertímonos en chefs, preparamos receitas saudables e internacionais. As receitas do día foron:
1. Tirabeques con gambas.
2. Croquetas de acelgas.
3. Berenxenas.
4. Okonomiyaki.
Para elaborar este menú contamos coa axuda de Ana de Comoxo- Organics e de Yukari, unha amiga de Ana que é de Xapón; a cal nos ensinou esas receitas tan internacionais.
Cociñamos todo con produtos da horta, fomentando o consumo de produtos de kilómetro cero. Pero non todo foi cociñar tamén nos deu tempo de dar un paseo pola plantación de kiwis, merendar a sombra dun castiñeiro e visitar un pazo antigo e ver o seu palomar; onde Manolo nos explicou a historia que agochaban todos estes lugares.
Rematamos o día degustando as nosas receitas todos xuntos a mesa como unha gran familia.
PREME NA IMAXE
Lun | Mar | Mér | Xov | Ven | Sáb | Dom |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |