Novas da Rede

Encontro Bioceánico hispano-latino de Gastronomía ENBHIGA no IES de Vilamarín

O pasado 16 de outubro o IES de Vilamarín acolleu o "Encontro Bioceánico hispano-latino de Gastronomía", ENBHIGA. Un encontro internacional que reuniu a grandes cociñeiros, tour operadores, medios de comunicación e docentes nacionais e internacionais.

O equipo docente dos departamentos de Hostalaría e Turismo, Industrias Alimentarias e Agraria xunto co alumnado dos ciclos de Cociña e restauración; Actividades de panadaría e pastelaría; Cociña e gastronomía; Servizos en restauración; Xestión de aloxamentos turísticos; Panadaría, repostaría e confeitaría; Dirección de cociña; Dirección de servizos de restauración; e Xardinaría e floraría foron os encargados da organización deste evento no IES de Vilamarín.

O alumnado encargouse da decoración dos espazos, recepción de convidados, impresión de toda a documentación do evento, presentación e organización do panel de expertos, así como da elaboración e servizo do cóctel posterior na aula restaurante do centro.

ENBHIGA no IES de Vilamarín
ENBHIGA no IES de Vilamarín
ENBHIGA no IES de Vilamarín
ENBHIGA no IES de Vilamarín
ENBHIGA no IES de Vilamarín
ENBHIGA no IES de Vilamarín
ENBHIGA no IES de Vilamarín
ENBHIGA no IES de Vilamarín
ENBHIGA no IES de Vilamarín
ENBHIGA no IES de Vilamarín
ENBHIGA no IES de Vilamarín
ENBHIGA no IES de Vilamarín
ENBHIGA no IES de Vilamarín