MHOT01
MHOT01 - Cociña e gastronomía
Familia: Hostalaría e turismo
Sistema educativo: LOE
Grao: medio
Horas: 2000
Código: MHOT01
Relación de centros que ofertan o ciclo no réxime de persoas adultas na modalidade presencial
Oferta parcial, por módulos, de ciclos de formación profesional inicial en centros públicos polo réxime de persoas adultas na modalidade presencial.
Curso 2023-2024.
Código | Módulo |
---|---|
MP0050 | Empresa e iniciativa emprendedora |
MP0049 | Formación e orientación laboral |
MP0045 | Ofertas gastronómicas |
MP0046 | Preelaboración e conservación de alimentos |
MP0026 | Procesos básicos de pastelaría e repostaría |
MP0048 | Produtos culinarios |
MP0031 | Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos |
MP0028 | Sobremesas en restauración |
MP0047 | Técnicas culinarias |
Código | Módulo |
---|---|
MP0050 | Empresa e iniciativa emprendedora |
MP0049 | Formación e orientación laboral |
MP0045 | Ofertas gastronómicas |
MP0046 | Preelaboración e conservación de alimentos |
MP0026 | Procesos básicos de pastelaría e repostaría |
MP0048 | Produtos culinarios |
MP0031 | Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos |
MP0028 | Sobremesas en restauración |
MP0047 | Técnicas culinarias |
Código | Módulo |
---|---|
MP0050 | Empresa e iniciativa emprendedora |
MP0049 | Formación e orientación laboral |
MP0045 | Ofertas gastronómicas |
MP0048 | Produtos culinarios |
MP0028 | Sobremesas en restauración |
Código | Módulo |
---|---|
MP0046 | Preelaboración e conservación de alimentos |
MP0047 | Técnicas culinarias |
Código | Módulo |
---|---|
MP0050 | Empresa e iniciativa emprendedora |
MP0049 | Formación e orientación laboral |
MP0045 | Ofertas gastronómicas |
MP0046 | Preelaboración e conservación de alimentos |
MP0026 | Procesos básicos de pastelaría e repostaría |
MP0048 | Produtos culinarios |
MP0031 | Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos |
MP0028 | Sobremesas en restauración |
MP0047 | Técnicas culinarias |
Código | Módulo |
---|---|
MP0050 | Empresa e iniciativa emprendedora |
MP0049 | Formación e orientación laboral |
MP0045 | Ofertas gastronómicas |
MP0046 | Preelaboración e conservación de alimentos |
MP0026 | Procesos básicos de pastelaría e repostaría |
MP0048 | Produtos culinarios |
MP0031 | Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos |
MP0028 | Sobremesas en restauración |
MP0047 | Técnicas culinarias |
Lembre que a normativa sempre prevalece sobre calquera outra información. Esta páxina contén información de carácter xeral extraída da normativa, polo que calquera dúbida ou contradición se resolverá atendendo á normativa vixente (acceso a normativa da oferta de ciclos formativos).