TAREFAS POR MATERIAS

Tagged:

  

APROVISIONAMENTO e CONSERVACIÓN DE MATERIAS PRIMAS ... 

30-03 e ...

 

16-03 doc1

16-03 doc2

23-03 doc1

ATENCIÓN CLIENTELA 

30-03 e ...

 

18-03 doc1

CIENCIAS APLICADAS 1 

30-03 e ... (Laura)

30-03 e ... (Patricia)

 

LAURA:

16-03 doc1

PATRICIA:

17-03 doc1

23-03 doc1

 

COMUNICACIÓN E SOCIEDADE 1 

30-03 e (Inglés)

30-03 e (Virginia)

30-03 e (Fran)

 

INGLÉS (16-03):

16-03 doc1

VIRGINIA (16-03):

Repaso doc1

Repaso doc2

Repaso doc3

Repaso doc4

Repaso doc5

Repaso doc6

Nova doc1

Nova doc2

Nova doc3

Nova doc4

Voluntario doc1

23-03 doc1

FRAN (16-03):

16-03 doc1

23-03 doc1 

PROCESOS BÁSICOS DE PRODUCCIÓN CULINARIA 

30-03 e ...

 

20-03 doc 1

20-03 doc 2

23-03 doc1

TÉCNICAS ELEMENTAIS DE PREELABORACIÓN 

30-03 e ...

 

18-03 doc1

18-03 doc2

20-03 doc 1

23-03 doc1

27-03 doc1