Skip to Content

PLAN PROXECTA: Hixiene persoal e alimentaria.

Non ten autorización para ver comentarios.

 

E xa que isto vai de alimentación e vida saudable, teremos que comezar polo primeiro paso: A HIXIENE

 

Sabemos que é moi importante manter uns correctos hábitos de hixiene, tanto cos propios alimentos, como coas nosas propias mans para que xermes e bacterias non teñan acceso ao noso corpo e evitar así a aparición de enfermidades ou intoxicacións. 

Por iso, no inicio deste proxecto tentaremos dende as aulas facer fincapé na importancia do lavado de mans e no mellor xeito de facelo. E vós, sabedes lavar ben as mans? 

Aquí vos deixamos uns vídeos ao respecto:

  

 Por qué debemos lavar as mans antes de comer?

  

 

Todo se aprende mellor coa axuda dunha canción!

 

  

E se, ademais, lle poñemos un pouco de humor... mellor que mellor! Que nos dicides desta oda aos MICROBIOS?

 



Ligazóns de interese

- PORTAL DA XUNTA

- IES DE BEADE

- CONCELLO DE VIGO

blog | by Dr. Radut