|
27 vistasIngredientes : azucre e uvas (hai que lavalas uvas, ji, ji)
|
|
17 vistasTodo preparado : ingredientes e aparellos
|
|
27 vistasCada neno sacou o patio cadansúa cadeira e enfilaronas coma si estivesen no cine, alonxados do lume que é un perigo cando son tantos. Dispuxeronse a memorizala receita para logo facela coas súas nais na súa casa.
|
|
25 vistasAquí estamos Elena, Sandra (a nai de María Patiño), Sagrario (a nai de Iria) e Sara intentando prender o cámping-gas que hai tempo que non uso e non lembraba o mecanismo (a verdade é que está xa enferruxado)
|
|
25 vistasSagrario, a nai de Iria, comeza a facelo caramelo : Pon o azucre na tixola e polo de agora nada máis, ¡a esperar !.
|
|
29 vistasSagrario pon o azucre na tixola e contounos que o segredo dun bo caramelo e deixalo quentar e non meterlle a culler. Hai que removelo movendo a tixola polo mango. A culler só se usa cando hai que recuncar ou o caramelo se enfria e tes que volver a quentalo.
|
|
33 vistasA cociñeira Sagrario espera co azucre quentandose na tixola e os pinches de cociña Sandra, Elena e Sara organizamos e explicamoslles os nenos-as que veñan pinchalas uvas
|
|
24 vistasAquí están Elena e Sandra desembolsando paos
|
|
27 vistasCada un foi pasando a pinchar unha uva no pao
|
|
31 vistasXa teñen cadansua uva pinchada no pao .
|
|
30 vistasOs maiores esperando , resistiron a tentación de comela
|
|
30 vistas¡Um, um,um! Para que caramelizala si xa me gusta así.
|
|
34 ficheiros en 3 páxina(s) |
1 |
|