Skip to Content


LUNS MARTES MÉRCORES XOVES VENRES  
3 4 5 6 7  
Crema de cenoria Ovos recheos Ensalada de pasta completa Brócoli en AOVE Xudías en allada  
Paella Lentellas vexetais Merluza con pataca asada Cinta de lomo Lasaña  
Froita de tempada Froita de tempada Macedonia en zume Froita de tempada Iogur con crema de mazá  
10 11 12 13 14  
Sopa estrelada Torrada queixo Ensalada froitos secos Menestra de verduras Crema de coliflor  
Tortilla Potaxe de garavanzos Raia á galega Fideuá Xarrete asado  
Froita de tempada Froita de tempada Macedonia en zume Froita de tempada Iogur con chocolate raiado  
17 18 19 20 21  
Melón con xamón Xudías en AOVE Ensaladilla rusa Crema de verduras Ensalada de tempada  
Espaguetes con tomate Pavo en salsa Salmón con arroz Arroz tres delicias Hamburguesa con patacas chip  
Froita de tempada Froita de tempada Macedonia en zume Froita de tempada Iogur con crema de froita  
24 25 26 27 28  
           
           
         


Prezadas familias:

De acordo coa Instrución 2/2023 da Secretaría Xeral Técnica da Consellería de Cultura, Educación, Formación Profesional e Universidades, do 1 de xuño, sobre o funcionamento dos comedores escolares de xestión directa no curso escolar 2023-2024, facilitámosvos a seguinte circular informativa arredor do procedemento a seguir para a comunicación das ausencias do alumnado ao comedor escolar, os métodos de pagamento mensual e as dilixencias que se han de emprender no caso de incumprimento destas condicións.

 

Moitas grazas pola vosa colaboración.



O noso centro educativo participa na seguinte campaña, a fin de potenciar o desenvolvemento local da nosa comarca.

https://www.slowfoodcompostela.es/2022/02/campana-come-local-2022.html



 

MERENDAS SAUDABLES

LUNS

MARTES

MÉRCORES

XOVES

VENRES

OPCIÓN 1

Peza de froita de temporada.

Bocadillo (pan fresco) de atún e tomate ou paté caseiro.

Almendras ou pistachos (crus e sen sal).

Iogur natural ou de sabores caseiro (iogurteira).

Galletas caseiras ou ecolóxicas.

 

Variado, saboroso, saudable … Todo é cuestión de acostumarse…

OPCIÓN 2

Macedonia de froita de temporada.

Bocadillo saudable de aguacate e queixo oude xamón serrano e aceite.

Noces ou anacardos (crus e sen sal).

Taquiños de queixo fresco ou queixo cremoso con picatostes caseros.

Biscoito caseiro ou ecolóxico.

Os alimentos, canto menos procesados, mellor.

Distribuir contido


by Dr. Radut