Edificio Principal |
Plan LOE |
Réxime xeral-ordinario |
Ciclo Medio - Cociña e gastronomía |
Presencial |
|
Plan LOE |
Réxime xeral-ordinario |
Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría |
Presencial |
|
Plan LOE |
Réxime xeral-ordinario |
Ciclo Medio - Servizos en restauración |
Presencial |
|
Plan LOE |
Réxime xeral-ordinario |
Ciclo Superior - Dirección de cociña |
Presencial |
|
Plan LOE |
Réxime xeral-ordinario |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración |
Presencial |
|
Plan LOE |
Réxime xeral-ordinario |
Ciclo Superior - Guía información e asistencia turísticas |
Presencial |
|
Plan LOE |
Réxime xeral-ordinario |
Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos |
Presencial |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Axencias de viaxes e xestión de eventos - Destinos turísticos |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Axencias de viaxes e xestión de eventos - Estrutura do mercado turístico |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Axencias de viaxes e xestión de eventos - Formación e orientación laboral |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Axencias de viaxes e xestión de eventos - Inglés |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Axencias de viaxes e xestión de eventos - Recursos turísticos |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Control do aprovisionamento de materias primas |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Elaboracións de pastelaría e repostaría en cociña |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Empresa e iniciativa emprendedora |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Formación e orientación laboral |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Gastronomía e nutrición |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Inglés |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Procesos de elaboración culinaria |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Procesos de preelaboración e conservación en cociña |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Proxecto de dirección de cociña |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Recursos humanos e dirección de equipos en restauración |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Xestión administrativa e comercial en restauración |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Xestión da calidade e da seguridade e hixiene alimentarias |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Xestión da produción en cociña |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Control do aprovisionamento de materias primas |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Formación e orientación laboral |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Gastronomía e nutrición |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Inglés |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Planificación e dirección de servizos e eventos en restauración |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Procesos de servizos en bar-cafetaría |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Procesos de servizos en restaurante |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Proxecto de dirección de servizos en restauración |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Sommelier |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Xestión da calidade e da seguridade e hixiene alimentarias |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - 2ª Lingua estranxeira-Alemán |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - 2ª Lingua estranxeira-Francés |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - 2ª Lingua estranxeira-Italiano |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - 2ª Lingua estranxeira-Portugués |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Guía información e asistencia turísticas - Deseño de produtos turísticos |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Guía información e asistencia turísticas - Estrutura do mercado turístico |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Guía información e asistencia turísticas - Formación e orientación laboral |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Guía información e asistencia turísticas - Inglés |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Guía información e asistencia turísticas - Procesos de guía e asistencia turística |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Comercialización de eventos |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Dirección de aloxamentos turísticos |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Empresa e iniciativa emprendedora |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Estrutura do mercado turístico |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Formación e orientación laboral |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Formación en centros de traballo |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Inglés |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Márketing turístico |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Protocolo e relacións públicas |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Proxecto xestión aloxamento turístico |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Recepción e reservas |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Recursos humanos no aloxamento |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - Xestión do departamento de pisos |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - 2ª Lingua estranxeira - Alemán |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - 2ª Lingua estranxeira - Francés |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - 2ª Lingua estranxeira - Italiano |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos - 2ª Lingua estranxeira - Portugués |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Proba libre |
Ciclo Medio - Cociña e gastronomía |
Proba libre |
|
Plan LOE |
Proba libre |
Ciclo Medio - Panadaría, repostaría e confeitaría |
Proba libre |
|
Plan LOE |
Proba libre |
Ciclo Medio - Servizos en restauración |
Proba libre |
|
Plan LOE |
Proba libre |
Ciclo Superior - Dirección de cociña |
Proba libre |
|
Plan LOE |
Proba libre |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración |
Proba libre |
|
Plan LOE |
Proba libre |
Ciclo Superior - Guía información e asistencia turísticas |
Proba libre |
|
Plan LOE |
Proba libre |
Ciclo Superior - Xestión de aloxamentos turísticos |
Proba libre |
|
Plan LOMLOE |
Réxime xeral-ordinario |
Ciclo Básico -Cociña e restauración |
Presencial |