Edificio Principal |
Plan LOE |
Réxime xeral-ordinario |
Ciclo Medio - Cociña e gastronomía |
Presencial |
|
Plan LOE |
Réxime xeral-ordinario |
Ciclo Medio - Servizos en restauración |
Presencial |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Preelaboración e conservación de alimentos |
Presencial |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Medio - Cociña e gastronomía - Técnicas culinarias |
Presencial |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Formación e orientación laboral |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Gastronomía e nutrición |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Inglés |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña
- Lingua estranxeira profesional I - Alemán |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña
- Lingua estranxeira profesional I - Francés |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña
- Lingua estranxeira profesional I - Inglés |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña
- Lingua estranxeira profesional I - Italiano |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña
- Lingua estranxeira profesional I - Portugués |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Procesos de elaboración culinaria |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Procesos de preelaboración e conservación en cociña |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de cociña - Xestión da calidade e da seguridade e hixiene alimentarias |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Control do aprovisionamento de materias primas |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Formación e orientación laboral |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Gastronomía e nutrición |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Inglés |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración
- Lingua estranxeira profesional I - Alemán |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración
- Lingua estranxeira profesional I - Francés |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración
- Lingua estranxeira profesional I - Inglés |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración
- Lingua estranxeira profesional I - Italiano |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración
- Lingua estranxeira profesional I - Portugués |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Procesos de servizos en bar-cafetaría |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Procesos de servizos en restaurante |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Réxime de adultos |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración - Xestión da calidade e da seguridade e hixiene alimentarias |
FP Dual |
|
Plan LOE |
Proba libre |
Ciclo Medio - Cociña e gastronomía |
Proba libre |
|
Plan LOE |
Proba libre |
Ciclo Medio - Servizos en restauración |
Proba libre |
|
Plan LOE |
Proba libre |
Ciclo Superior - Dirección de cociña |
Proba libre |
|
Plan LOE |
Proba libre |
Ciclo Superior - Dirección de servizos de restauración |
Proba libre |
|
Plan LOMLOE |
Réxime xeral-ordinario |
Ciclo Básico -Cociña e restauración |
Presencial |