Obxectivos

Obxectivos

 

Obxectivos

1. Diferenciar alimento e nutriente.

2. Coñecer as clases de nutrientes e as funcións que realizan no corpo humano.

3. Definir alimento enerxético e coñecer un conxunto amplo de alimentos enerxéticos.

4. Definir alimento plástico e coñecer un conxunto amplo de alimentos deste tipo.

5. Definir alimento regulador e coñecer un conxunto amplo de alimentos reguladores.

6. Afianzar o concepto de dieta, e coñecer as características dunha dieta saudable.

7. Coñecer as relacións existentes entre o consumo de alimentos e a saúde do organismo.

8. Coñecer procedementos de conservación dos alimentos.

9. Coñecer e adquirir hábitos de hixiene no tratamento e manipulación dos alimentos. 

10. Interpretar informacións alimentarias que aparecen en etiquetas de produtos envasados.

 

Licenciado baixo a Licenza Creative Commons Recoñecemento Non-comercial 3.0