Tema 4 Nutrición: aparellos dixestivo e respiratorio. Contidos
3º BX TEMA 3 A NUTRICIÓN APARELLO DIXESTIVO E RESPIRATORIO
TEMA 3 DO LIBRO
1- Aparello dixestivo
CONCEPTOS CLAVE
Estudar a anatomía do aparello dixestivo: partes do tubo e glándulas anexas.
Coñecer os diferentes zumes dixestivos: saliva, bile, zume pancreático, zume gástrico e zume intestinal.
ACTIVIDADES
Páxina 58 ACTIVIDADES 36, 37, 38
Páxina 47 Actividade 3, 5, 6
2- Os procesos dixestivos
CONCEPTOS CLAVE
Coñecer os procesos da dixestión:
-
Inxestión
-
Dixestión
-
Absorción
-
Formación de feces.
ACTIVIDADES
Páxina 49 Actividades 8, 9, 10,12
paxina 58 actividade 39
Última modificación: martes, 2 de febreiro de 2021, 8:18 PM