O módulo Control Alimentario atópase incluido no Ciclo Formativo de Grao Superior en Dietética, pertencente á familia profesional de sanidade. O Decreto 317/ 1999, do 17 de novembro establece o currículo de dito ciclo na nosa Comunidade Autónoma.

O módulo de CA está asociado á unidade de competencia 4 "Controlar e supervisar a  composición cualitativa dos alimentos para determinar a súa calidade hixiénico-dietética" e dentro dos contidos que se traballarán compre destacar as técnicas para determinar as características organolépticas dos alimentos, a lexislación alimentaria vixente, as técnicas de control e mostraxe dos alimentos así como a análise físico-química dos distintos alimentos no laboratorio.

Asociado  á  unidade de competencia 2: Elaborar e supervisar dietas adaptadas a persoas e colectivos, se gundo as súas necesidades nutricionais.

Módulo Profesional-Transversal de Relacións no Entorno de Traballo

Texto recomendado: Formación y Orientación Laboral Ed. TuLibrodeFP

                                  Edición Actualizada Julio 2021


Módulo Profesional-Transversal de Formación e Orientación Laboral

Texto recomendado: Formación y Orientación Laboral Ed. TuLibrodeFP

                                  Edición Actualizada Julio 2021