Ir ao contido principal
Panel lateral
AV Fraga do Eume
Inicio
Máis
Acceder
Inicio
Cursos
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA
PRIMEIRO_C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITERÍA
PRIMEIRO_C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITERÍA
Categorías de cursos
HOSTALERÍA E TURISMO
HOSTALERÍA E TURISMO / C.B COCIÑA E RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.B COCIÑA E RESTAURACIÓN / PRIMEIRO_C.B. de COCIÑA E RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.B COCIÑA E RESTAURACIÓN / SEGUNDO_C.B. de COCIÑA E RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA / PRIMEIRO_C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA / SEGUNDO_C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA / MODULAR_Z.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN / PRIMEIRO_C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN / SEGUNDO_C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA / PRIMEIRO_C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA / SEGUNDO_C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN / PRIMEIRO_C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN / SEGUNDO_C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL)
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL) / PRIMEIRO_C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL)
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL) / SEGUNDO_C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL)
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA / PRIMEIRO_C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITERÍA
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA / SEGUNDO_C.M de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITERÍA
Outros
CIFP RODOLFO UCHA PIÑEIRO
Buscar cursos
Buscar cursos
Sustentabilidade aplicada ao sistema produtivo 24-25
Profesor:
Agustín Carro Loureiro
Inglés profesional CMPR 24-25
Profesor:
Rosa Isabel Arnoso Pico
Profesor:
María García Gónzalez
Elaboracións de panadaría e bolaría
Itinerario persoal para a empregabilidade I CMPRC 24-25
Profesor:
Lucía Rilo López
Materias primas e procesos en panadería, pastelería e repostería 24-25
Profesor:
Marta María Morán Martinez
Operación e control na industria alimentaria 24-25
Profesor:
Marta María Morán Martinez
Procesos básicos de pastalería e repostaría 1º PRC 24-25
Profesor:
Agustín Carro Loureiro
Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos 24-25
Profesor:
Ruth Fachal Rodriguez