Ir ao contido principal
Panel lateral
AV Fraga do Eume
Inicio
Máis
Acceder
Inicio
Cursos
HOSTALERÍA E TURISMO
C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
PRIMEIRO_C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
PRIMEIRO_C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
Categorías de cursos
HOSTALERÍA E TURISMO
HOSTALERÍA E TURISMO / C.B COCIÑA E RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.B COCIÑA E RESTAURACIÓN / PRIMEIRO_C.B. de COCIÑA E RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.B COCIÑA E RESTAURACIÓN / SEGUNDO_C.B. de COCIÑA E RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA / PRIMEIRO_C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA / SEGUNDO_C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA / MODULAR_Z.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN / PRIMEIRO_C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN / SEGUNDO_C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA / PRIMEIRO_C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA / SEGUNDO_C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN / PRIMEIRO_C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN / SEGUNDO_C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL)
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL) / PRIMEIRO_C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL)
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL) / SEGUNDO_C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL)
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA / PRIMEIRO_C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITERÍA
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA / SEGUNDO_C.M de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITERÍA
Outros
CIFP RODOLFO UCHA PIÑEIRO
Buscar cursos
Buscar cursos
Control do aprovisionamento de materias primas 24-25
Profesor:
Raquel Buceta Abalde
Itinerario persoal para a empregabilidade DIRSER 24-25
Profesor:
Xoán García Rodríguez
Gastronomía e nutrición 24-25
Profesor:
Ana Yañez Fraguela
English 1º DIRSER 24-25
English resources for Restaurant Management
Profesor:
Raquel Mateos Díaz
Procesos de servizos en bar- cafetería 24-25
Profesor:
Raquel Buceta Abalde
Procesos de servizos en restaurante 24-25
Profesor:
Oscar Santiago De toro Santos
Xestión da calidade, e da seguridade e hixiene alimentarias 24-25
Profesor:
Alejandra Pérez Pérez
Sustentabilidade aplicada ao sistema produtivo DIRSE 24-25
Profesor:
María Dolores Hermida Pérez