Ir ao contido principal
Panel lateral
Inicio
More
Acceder
Inicio
Cursos
CICLOS SUPERIORES
CS Direción Servizos
CS Direción Servizos
Categorías de curso
FPB
FPB / Módulos Comúns
FPB / Cociña e Restauración
FPB / Actividades de Panadaría e pastelaría
CICLOS MEDIOS
CICLOS MEDIOS / CM Cociña e Gastronomía Ordinario
CICLOS MEDIOS / CM Cociña e Gastronomía Modular
CICLOS MEDIOS / CM Panadaría , Respostaría e Confeitaría
CICLOS MEDIOS / CM Servizos en Restauración
CICLOS MEDIOS / CM Comercio Alimentario dual
CICLOS MEDIOS / CM Xardinaría e Floraría Ordinario
CICLOS SUPERIORES
CICLOS SUPERIORES / CS Aloxamentos Turísticos
CICLOS SUPERIORES / CS Aloxamentos Turísticos Dual
CICLOS SUPERIORES / CS Direción Servizos
CICLOS SUPERIORES / CS Direción Cociña
CICLOS SUPERIORES / Ciclo Superior de direción de cociña agroecolóxico
CICLOS SUPERIORES / PLAN RETORNA
BIBLIOTECA
DOCENCIA PROFESORADO
DOCENCIA PROFESORADO / Cursos de probas
DOCENCIA PROFESORADO / 2020-2021
DOCENCIA PROFESORADO / 2020-2021 / Aproveitamento didáctico
PROFESORADO
MASTER
TICS
DEPARTAMENTOS
Buscar cursos
Buscar cursos
CS Direción Servizos
FOL 1ºCSDS
XACR CSDS
XCSHA Xestión da calidade
Gastronomía e nutrición
SOM
PDSER
GASTRONOMÍA SERVIZOS
PROCESOS DE SERVIZO BAR E CAFETARÍA
Control do aprovisionamento de materias primas
SOMMELIER
PROXECTO 2º DIRECCIÓN DE SERVIZOS
FCT CSDS
PLANIFICACIÓN E DIRECCIÓN DE SERVIZOS EN EVENTOS
EIE CSDS
PROCESOS EN SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
FRANCÉS CSDS
INGLÉS CSDS
RRHH CSDS