Ir ao contido principal
Panel lateral
Inicio
Máis
Acceder
Inicio
Cursos
CICLOS SUPERIORES
CS Direción Cociña
CS Direción Cociña
Categorías de cursos
FPB
FPB / Cociña e Restauración
FPB / Actividades de Panadaría e pastelaría
CICLOS MEDIOS
CICLOS MEDIOS / CM Cociña e Gastronomía Ordinario
CICLOS MEDIOS / CM Cociña e Gastronomía Modular
CICLOS MEDIOS / CM Panadaría , Respostaría e Confeitaría
CICLOS MEDIOS / CM Servizos en Restauración
CICLOS MEDIOS / CM Comercio Alimentario dual
CICLOS SUPERIORES
CICLOS SUPERIORES / CS Aloxamentos Turísticos
CICLOS SUPERIORES / CS Aloxamentos Turísticos Dual
CICLOS SUPERIORES / CS Direción Servizos
CICLOS SUPERIORES / CS Direción Cociña
CICLOS SUPERIORES / Ciclo Superior de direción de cociña agroecolóxico
CICLOS SUPERIORES / PLAN RETORNA
BIBLIOTECA
DOCENCIA PROFESORADO
DOCENCIA PROFESORADO / Cursos de probas
DOCENCIA PROFESORADO / 2020-2021
DOCENCIA PROFESORADO / 2020-2021 / Aproveitamento didáctico
PROFESORADO
MASTER
TICS
DEPARTAMENTOS
Proxectos de innovación
Buscar cursos
Buscar cursos
CS Direción Cociña
Ingles CSDIRCO
RECURSOS HUMANOS 2ºDIRCO
XACR 2º CSDIRCO
XPC 2º CSDIRCO
EPRC 2º CSDIRCO
INGLÉS CSDIRCO
SAP CSDIRCO
IPE I 1ºCSDC
RHDER CSDIRCO
XCSH 1º CSDIRCO
GASTRONOMIA Y NUTRICIÓN 1º DIRCO
PPCC 1º CSDIRCO
PEC 1º CSDIRCO
CAMP CSDIRCO
EIE 2ºCSDC