![](https://www.edu.xunta.gal/centros/cifpdevilamarin/aulavirtual/pluginfile.php/37206/course/overviewfiles/Captura%20de%20Pantalla%202023-09-19%20a%20las%2018.22.21.png)
- Teacher: Adrián García Suárez
- Teacher: Isabel Sánchez Atán
![](https://www.edu.xunta.gal/centros/cifpdevilamarin/aulavirtual/pluginfile.php/32366/course/overviewfiles/13.jpg)
- Teacher: Mario Lamas Carracedo
- Teacher: Isabel Sánchez Atán
- Teacher: Óscar Vaz Diéguez
- Teacher: Paz Senande Trabazo
- Teacher: Isabel Sánchez Atán
- Teacher: Zaida Villanueva García
- Teacher: Xenxo Pereiro
- Teacher: Xenxo Pereiro
- Teacher: Isabel Sánchez Atán
Neste módulo trataremos a recepción e control de materias primas, así como a súa preparación.
Será tamén tratado o envasado, acondicionamento e embalado de productos alimentarios.
- Teacher: Mario Lamas Carracedo
- Teacher: Isabel Sánchez Atán
- Teacher: Óscar Vaz Diéguez