Ir ao contido principal
Panel lateral
Inicio
Máis
Acceder
Inicio
Cursos
CICLOS SUPERIORES
CICLOS SUPERIORES
Categorías de cursos
FPB
FPB / Cociña e Restauración
FPB / Actividades de Panadaría e pastelaría
CICLOS MEDIOS
CICLOS MEDIOS / CM Cociña e Gastronomía Ordinario
CICLOS MEDIOS / CM Cociña e Gastronomía Modular
CICLOS MEDIOS / CM Panadaría , Respostaría e Confeitaría
CICLOS MEDIOS / CM Servizos en Restauración
CICLOS MEDIOS / CM Comercio Alimentario dual
CICLOS SUPERIORES
CICLOS SUPERIORES / CS Aloxamentos Turísticos
CICLOS SUPERIORES / CS Aloxamentos Turísticos Dual
CICLOS SUPERIORES / CS Direción Servizos
CICLOS SUPERIORES / CS Direción Cociña
CICLOS SUPERIORES / Ciclo Superior de direción de cociña agroecolóxico
CICLOS SUPERIORES / PLAN RETORNA
BIBLIOTECA
DOCENCIA PROFESORADO
DOCENCIA PROFESORADO / Cursos de probas
DOCENCIA PROFESORADO / 2020-2021
DOCENCIA PROFESORADO / 2020-2021 / Aproveitamento didáctico
PROFESORADO
MASTER
TICS
DEPARTAMENTOS
Proxectos de innovación
Buscar cursos
Buscar cursos
Expandir todo
CS Aloxamentos Turísticos
CS Aloxamentos Turísticos Dual
CS Direción Servizos
CS Direción Cociña
Ciclo Superior de direción de cociña agroecolóxico
PLAN RETORNA
Proxecto 2º Direción de Servizos
Teacher:
Ana Feijoo González
Teacher:
SONIA FERRO
Teacher:
Rut Nieves Fernández
Teacher:
Eva Susana Penedo
Teacher:
Juán Pose Casal
Teacher:
Eduardo Redondo
TITORÍA 2º CS de Dirección de Servizos
Teacher:
Gloria Marino