Salta al contenido principal
av
Español - Internacional (es)
English (en)
Español - Internacional (es)
Galego (gl)
En este momento está usando el acceso para invitados (
Acceder
)
Cardioescolas- Alimentación
Página Principal
Cursos
Interdisciplinar
PA
Tema 2
O calcio e os ósos
O calcio e os ósos
Información sobre a importancia do calcio para os nosos ósos, como obtelo dos alimentos, problemas ocasionados pola falta de calcio
Haga clic en
bikuma_calcio.swf
para ver el archivo.
◄ Información sobre ovos
Ir a...
Ir a...
Foro de novas
O almorzo-2º e 3º ciclo
Introdución a unha boa alimentación-3º ciclo
Alimentos e malestares-3º ciclo
Os alimentos e a nutrición - 2º ciclo
Los alimentos - 1º ciclo
El trompo de los alimentos - Educación Infantil
Tipos de alimentos - 1º e 2º ciclo
Los alimentos - 1º e 2º ciclo
Los alimentos - 2º ciclo
A cociña - 1º ciclo
Carnes exóticas
Fichas de peixes para Infantil
Clasificación dos peixes e o seu valor nutritivo.
conservas de peixes
Propiedades dos ovos- Todos os niveis
Información sobre ovos
Obtención e transporte do leite
O iogur
O queixo
Frutas- Infantil e 1º ciclo
Frutas, verduras e hortalizas
frutas- Todos os niveis
comer bien la fruta- Todos os niveis
Receitas con froitas- Todos os niveis
cada froita polo seu valor
Frutas y legumbres - Infantil e 1º ciclo
Historia do pan
A elaboración do pan
Grasas
Tipos de aceite
Proceso de elaboración do aceite de oliva
A obtención de sal
O sal e como reducilo
Alerxias alimentarias
Diabetes
Celiaquía
Colesterol
Hixiene dental - Infantil e 1º ciclo
Charla da nutricionista no 1º ciclo
Carlos Piñeiro - 100.000 razóns de peso
COLES ACTIVOS/CAMIÑOS SEGUROS
ENTRADA -PEGADAS
INFANTIL-FOTOS
Obtención e transporte do leite ►