Skip to Content

Menu do comedor do mes de outubro

 

MARTES 1

Ensalada de leituga, tomate, cenoria e olivas

Costela ao forno con pataca fritida

Iogur

MÉRCORES 2

Crema de cabaza

Caldeirada de peixe

Froita

XOVES 3

Garavanzos con espinacas

Polo ao allo con arroz

Froita

VENRES 4

Ensaladilla

Fideos con mexillóns

Natillas caseiras

LUNS 7

Crema de verduras

Filete con tomate natural

Froita

MARTES 8

Lentellas vexetais

Tortilla con espinacas e salsa de queixo

Iogur

MÉRCORES 9

Ensalada de pasta

Peixe ao forno con ensalada

Froita

 

XOVES 10

Brócoli con allada, chourizo e ovo cocido

Polbo guisado con patacas

Froita

VENRES 11

Ensalada césar

Raxo con patacas frixidas

Froita

LUNS 14

Sopa de estreliñas

Carne asada con arroz en branco

Froita

MARTES 15

Ensalada variada

Fideos con gambas e verduras

Iogur

MÉRCORES 16

Caldo

Costela cocida con patacas cocidas e chourizo

Froita

XOVES 17

Crema de cenoria

Marmitako de salmón

Froita

 

VENRES 18

Pizza vexetal

Paella de marisco

Froita

LUNS 21

Sopa

Guiso de Tenreira con patacas

Froita

MARTES 22

Fabada vexetal

Peituga de polo con arroz

Queixo con marmelo

 

MÉRCORES 23

Crema de verduras

Macarróns con atún e queixo

Froita

 

XOVES 24

Ensalada de patacas, xudías e atún

Peixe con tomate natural

Froita

VENRES 25

Tosta de xamón e tomate

Coello ao allo

Froita

 

LUNS 28

Crema de cabaza

Pavo ao forno con pataca cocida

Froita

MARTES 29

Ensalada con garavanzos, tomate e aguacate

Guiso de pasta con carne

Iogur

MÉRCORES 30

Ensaladilla

Peixe á romana con ensalada

Froita

XOVES 31

 

DÍA DO ENSINO

 

 



page | by Dr. Radut