Skip to Content

Receitas polo mundo:Cachupa de Cabo Verde

Cachupa de Cabo Verde

 

Ingredentes:

-Maíz desgranado e preparado(blanco e amarillo)

-Fabas(poden mezclarse varios tipos) un tipo de faba que conbina moi ben é o  feixao pedra

-Carne de porco salada(costela,touciño...)

-Pataca branca

-Boniato ou batata doce

-Mandioca ou yuca

-Cebolas

-Cenorias

-Allos

-Pementos

-Sal,pementa e aceite

-Comino

-Berza (opcional)

-Chourizo

-Laurel

Modo de preparación:

Póñense a cocer as fabas durante media hora.Despois añádese o maíz.

Tras hora e media,se lles agrega as carnes de cerdo previamente desaladas.

Despois de media hora aproximadamente de cocción,se lle botan as patacas,a cenoria,o boniato,a yuca,as berzas,a sal,a pementa e o comino.

Non olvides botarlleunha folla de laurel.

Cando lle falte media hora máis ou menos,se lle añade unha fritada de cebola,allo e pemento.



alumnos | by Dr. Radut