Skip to Content

MENÚ MES DE DECEMBRO

CEIP Emilia Pardo Bazán – COMEDOR ESCOLAR Curso 2016-2017

 

MENÚ PARA O MES DE DECEMBRO

 

DÍA

PRIMEIRO PRATO

SEGUNDO PRATO

POSTRE

 

Luns 5

Sopa de verduras

Arroz a banda

Froita

Mércores 7

Lentellas

Merluza á prancha con patacas cocidas

Iogur

Venres 9

 

Macarróns con carne

Natilla caseira

Luns 12

Crema de cenoria

Brécol cocido con ovo e chourizo cocidos

Froita

Martes 13

Ensalada César

Paella

Iogur

Mércores 14

 

Albóndegas con espaguetis

Froita

Xoves 15

Fabada

Calamares fritidos con patacas cocidas

Froita

Venres 16

Ensalada mixta

Pizza de xamón cocido, atún e queixo

Flan de chocolate caseiro

Luns 19

Sopa

Xudías e patacas cocidas con ovo cocido

Froita

Martes 20

Potaxe de garabanzos

Peituga de polo rebozada con ensalada

Iogur

Mércores 21

FESTA DE NADAL

Petiscos variados: empanada de atún, croquetas e calamares

Tarta de galleta

 

* Poderá haber algunha variación no menú. Estarán suxeitas á suministración dos proveedores.

 

 

RECORDADE:

- O martes día 6 e o xoves día 8 son días NON LECTIVOS (os demáis días desa semana haberá clase).

- O mércores día 21 remata o trimestre e comezan as vacacións de Nadal, polo que coma tódolos anos, ese día será dedicado ó Festival de Nadal, e o xantar e a saída adiantaranse ás 13:00 e ás 14:00 horas respectivamente.

- As clases retomaranse o luns día 9 de xaneiro.



page | by Dr. Radut