CEIP Emilia Pardo Bazán – COMEDOR ESCOLAR Curso 2016-2017
MENÚ PARA O MES DE DECEMBRO
DÍA |
PRIMEIRO PRATO |
SEGUNDO PRATO |
POSTRE
|
Luns 5 |
Sopa de verduras |
Arroz a banda |
Froita |
Mércores 7 |
Lentellas |
Merluza á prancha con patacas cocidas |
Iogur |
Venres 9 |
|
Macarróns con carne |
Natilla caseira |
Luns 12 |
Crema de cenoria |
Brécol cocido con ovo e chourizo cocidos |
Froita |
Martes 13 |
Ensalada César |
Paella |
Iogur |
Mércores 14 |
|
Albóndegas con espaguetis |
Froita |
Xoves 15 |
Fabada |
Calamares fritidos con patacas cocidas |
Froita |
Venres 16 |
Ensalada mixta |
Pizza de xamón cocido, atún e queixo |
Flan de chocolate caseiro |
Luns 19 |
Sopa |
Xudías e patacas cocidas con ovo cocido |
Froita |
Martes 20 |
Potaxe de garabanzos |
Peituga de polo rebozada con ensalada |
Iogur |
Mércores 21 |
FESTA DE NADAL |
Petiscos variados: empanada de atún, croquetas e calamares |
Tarta de galleta |
* Poderá haber algunha variación no menú. Estarán suxeitas á suministración dos proveedores.
RECORDADE:
- O martes día 6 e o xoves día 8 son días NON LECTIVOS (os demáis días desa semana haberá clase).
- O mércores día 21 remata o trimestre e comezan as vacacións de Nadal, polo que coma tódolos anos, ese día será dedicado ó Festival de Nadal, e o xantar e a saída adiantaranse ás 13:00 e ás 14:00 horas respectivamente.
- As clases retomaranse o luns día 9 de xaneiro.