DÍAS |
PRIMEIRO PRATO |
SEGUNDO PRATO |
SOBREMESA |
XOVES |
1 |
Melón con xamón |
Coello ó forno |
Postre lácteo |
VENRES |
2 |
Ensalada |
Paella mixta |
Froita |
|
LUNS |
5 |
Chícharos con xamón |
Tortilla de patacas con ensalada |
Froita |
MARTES |
6 |
Ensalada mixta |
Costela ao forno con patacas cocidas |
Leite con cacao |
MÉRCORES |
7 |
Croquetas |
Bacallau á Vizcaína |
Xeado |
XOVES |
8 |
Ensalada |
Pizza |
Arroz con leite |
VENRES |
9 |
Empanadillas de carne |
Guiso de luras |
Froita |
|
LUNS |
12 |
Entremeses variados |
Pescada rebozada con ensalada |
Leite con cacao |
MARTES |
13 |
Espárragos con xamón cocido |
Ensalada de pasta |
Galletas con marmelo |
MÉRCORES |
14 |
|
Lombo ao forno en salsa de cervexa con ensalada e patacas |
Piña |
XOVES |
15 |
Croquetas |
Peituga de polo empanada con arroz |
Frotita de tempada |
VENRES |
16 |
Ensalada Mixta + |
Albóndigas con guarnición |
Xeado |
|
LUNS |
19 |
Ensalada de tomate e sardiñas |
Espaguetis con carne |
Froita de tempada |
MARTES |
20 |
Ensalada variada |
Salmón ao forno con pataca |
Postre lácteo |
MÉRCORES |
21 |
Xantar especial fin de curso |
BOAS VACACIÓNS |