OBXECTIVOS XERAIS :

-       Participar nos procesos de aprovisionamento interno de xéneros e material na zona de restaurante e interpretar documentos afíns ás operacións de aprovisionamento interno.

-       Preparar equipamentos, útiles e enxoval propios da área de restaurante, e recoñecer as súas aplicación básicas en relación co seu funcionamento.

-       Realizar operacións de preservizo, para o que identifica e aplica as técnicas básicas e os procedementos previos ao desenvolvemento de servizos de diversos tipos.

-       Desenrolar operacións sinxelas de servizo de alimentos e bebidas propios da área de restaurante, para o que identifica e aplica as técnicas de organización e servizo desta área de consumo.

Executar operacións de postservizo, para o que identifica e aplica os procedementos e as técnicas básicas posteriores ao desenvolvemento de servizos de diversos tipos.

O obxectivo xeral consiste en realizar con autonomía as operación básicas de preparación e conservación de elaboracións culinarias sinxelas, o ámbito da produción en cociña, así como as operacións de preparación e presentación de alimentos e bebidas en establecementos de restauración e catering, asistindo nos procesos de servizo e atención á clientela, seguindo os protocolos de calidade establecidos, cumprindo as normas de hixiene, prevención de riscos laborais e protección ambiental, con responsabilidade e iniciativa persoal, e comunicándose oralmente e por escrito en linguas galega e castelá.

 


-       Participar nos procesos de aprovisionamento interno de xéneros e material na zona de cafetaría e interpretar documentos afíns ás operacións de aprovisionamento interno.

-       Preparar equipamentos, útiles e enxoval propios da área de cafetaría, e recoñecer as súas aplicación básicas en relación co seu funcionamento.

-       Realizar operacións de preservizo, para o que identifica e aplica as técnicas básicas e os procedementos previos ao desenvolvemento de servizos de diversos tipos.

-       Desenrolar operacións sinxelas de servizo de alimentos e bebidas propios da área de cafetaría, para o que identifica e aplica as técnicas de organización e servizo desta área de consumo.

Executar operacións de postservizo, para o que identifica e aplica os procedementos e as técnicas básicas posteriores ao desenvolvemento de servizos de diversos tipos