CICLO SUPERIOR VITIVINICULTURA:
COMERCIALIZACIÓN E LOXÍSTICA NA INDUSTRIA ALIMENTARIA
LEXISLACIÓN VITIVÍNICOLA E SEGURIDADE ALIMENTARIA
XESTIÓN DE CALIDADE E AMBIENTAL NA INDUSTRIA ALIMENTARIA
CICLO MEDIO ACEITES DE OLIVA E VIÑOS
EXTRACCIÓN DE ACEITES DE OLIVA
MATERIAS PRIMAS E PRODUCTOS NA INDUSTRIA OLEÍCOLA, VINÍCOLA E OUTRAS BEBIDAS
OPERACIÓNS E CONTROL DE ALMACÉN NA IDUSTRIA ALIMENTARIA
ACONDICIONAMENTO DE ACEITES DE OLIVA
ELABORACIÓN DOUTRAS BEBIDAS E DERIVADOS
PRINCIPIOS DE MANTEMENTO ELECTROMECÁNICO
SEGURIDADE E HIXIENE NA MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS
VENDA E COMERCIALIZACIÓN DE PRODUCTOS ALIMENTARIOS
FP BASICA INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
ELABORACIÓN DE PRODUTOS ALIMENTARIOS
OPERACIÓNS BÁSICAS DE LABORATORIO
OPERACIÓNS AUXILIARES DE ALMACENAXE
OPERACIÓNS AUXILIARES NA INDUSTRIA ALIMENTARIA
LIMPEZA E MANTEMENTO DE INSTALACIÓNS E EQUIPAMENTOS