MENÚ MES DE MAIO
|
1ª SEMANA |
2ª SEMANA |
3ª SEMANA |
4ª SEMANA |
LUNS |
4 |
11 -Xoubiñas, ovo cocido e olivas -Espaguetes con carne -Flan |
18 -Empanadillas -Paella mixta -Macedonia |
25 -Xamón con tomate e queixo -Macarróns á boloñesa -Froita |
MARTES |
5 -Friame de pavo e mexilóns -Arroz branco,salchichas, ovo e tomate frito -Pexego en xarope |
12 -Crema de verduras -Peituga de polo con patacas fritidas -Froita |
19 -Sopa de fideos -Lombo con patacas fritidas -Froita |
26 -Crema de cenoria -Albóndegas con arroz branco -Petit suisse |
MÉRCORES |
6 -Sopa de estrelas -Peixe á galega -Iogur de sabores |
13 -Fabada -Peixe con tomate -Iogur ecolóxico |
20 -Ensalada temperada -Zanco de polo con leituga -Iogur natural |
27 -Sopa de letras -Raxo con patacas fritidas -Froita |
XOVES |
7 -Ensalada tropical -Costela con patacas fritidas -Froita |
14 -Chícharos con xamón -Polbo con cachelos -Froita |
21 -Potaxe de garavanzos -Peixe, tomate e espárragos -Froita |
28 -Caldo de repolo -Peixe con leituga -Doce |
VENRES |
8 -Caldo de grelos -Empanada atún/mazá -Batido |
15 -Ensalada de pasta -Lacón asado con leituga -Lácteos variados |
22 -Ovos recheos -Guiso de carne. -Queixo e marmelo |
29 -Luras -Xudías con patacas, ovo e chourizo -Natillas |