MENÚ MES DE MAIO

 

 

1ª SEMANA

2ª SEMANA

3ª SEMANA

4ª SEMANA

LUNS

4

11

-Xoubiñas, ovo cocido e olivas

-Espaguetes con carne

-Flan

18

-Empanadillas

-Paella mixta

-Macedonia

25

-Xamón con tomate e queixo

-Macarróns á boloñesa

-Froita

MARTES

5

-Friame de pavo e mexilóns

-Arroz branco,salchichas, ovo e tomate frito

-Pexego en xarope                                                   

12

-Crema de verduras

-Peituga de polo con patacas fritidas

-Froita

19

-Sopa de fideos

-Lombo con patacas fritidas

-Froita

26

-Crema de cenoria

-Albóndegas con arroz branco

-Petit suisse

MÉRCORES

6

-Sopa de estrelas

-Peixe á galega

-Iogur de sabores

13

-Fabada

-Peixe con tomate

-Iogur ecolóxico

20

-Ensalada temperada

-Zanco de polo con leituga

-Iogur natural

27

-Sopa de letras

-Raxo con patacas fritidas

-Froita

XOVES

7

-Ensalada tropical

-Costela con patacas fritidas

-Froita

14

-Chícharos con xamón

-Polbo con cachelos

-Froita

21

-Potaxe de garavanzos

-Peixe, tomate e espárragos

-Froita                                

28

-Caldo de repolo

-Peixe con leituga

-Doce

VENRES

8

-Caldo de grelos

-Empanada atún/mazá

-Batido

15

-Ensalada de pasta

-Lacón asado con leituga

-Lácteos variados

22

-Ovos recheos

-Guiso de carne.

-Queixo e marmelo

29

-Luras

-Xudías con patacas, ovo e chourizo

-Natillas

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer