MENÚ MES DE ABRIL
MENÚ: MES DE ABRIL-MAIO
SEMANASDÍAS |
1ª SEMANA |
2ª SEMANA |
3ª SEMANA |
4ª SEMANA |
5º SEMANA |
LUNS |
|
|
13 -Entremeses -Espaguetes á boloñesa -Petit suisse |
20 -Xamón con piña -Macarróns con carne -Iogur de sabores |
27 -Ensalada temperada -Fideos con costela -Froita |
MARTES |
|
7 -Croquetas, xamón cocido -Paella -Froita
|
14 -Puré de verduras -Peixe en salsa con arroz branco -Froita |
21 -Crema de cenoria -Lombo con patacas fritidas -Froita |
28 -Caldo de repolo -Peixe con leituga e tomate -Petit suisse |
MÉRCORES |
|
8 -Menestra de verduras con ovo -Raxo con patacas fritidas -Iogur natural |
15 -Sopa de estrelas -Zorza con cachelos -Iogur ecolóxico |
22 -Lentellas -Peixe con leituga -Flan |
29 -Sopa de letras -Milanesa e patacas fritidas -Froita |
XOVES |
|
9 -Potaxe garavanzos -Filete de pescada con leituga -Froita |
16 -Fabada -Polo ao forno con ensalada -Froita |
23 -Coliflor con chourizo e ovo -Peituga de polo con tomate -Froita |
30 -Ensalada rusa -Luras quisadas con arroz branco -Queixo e marmelo |
VENRES |
|
10 -Cocido -Natillas |
17 -Ovos recheos -Guiso de carne -Lácteos variados |
24 -Sopa de peixe -Pizza -Froita |
1 |
Nota : No caso de imprevistos, tanto as minutas como as sobremesas poden sufrir algunha variación.