MENÚ MES DE XANEIRO
C.P.I. VIRXE DO MONTE
CURSO 2014-2015
MENÚ MES DE XANEIRO
|
1ª SEMANA |
2ª SEMANA |
3ª SEMANA |
4ª SEMANA
|
LUNS |
|
-Friame de pavo 12 e mexilóns -Arroz branco,salchichas, ovo e tomate frito -Pexego en xarope |
-Croquetas, empanadillas 19 -Espaguetes con carne -Flan |
-Xamón con tomate 26 e queixo -Paella mixta -Macedonia
|
MARTES |
|
-Lentellas 13 -Tenreira asada con gornición -Froita |
-Crema de verduras 20 -Peituga de polo con patacas fritidas -Froita |
-Sopa de fideos 27 -Lombo con patacas fritidas -Froita |
MÉRCORES |
|
-Sopa de estrelas 14 -Peixe á galega -Iogur de sabores |
-Fabada 21 -Peixe con tomate -Iogur ecolóxico |
-Ensalada temperada 28 -Zanco de polo con leituga -Iogur natural |
XOVES |
-Xoubiñas, ovo cocido e olivas 8 -Macarróns á boloñesa -Froita |
-Ensalada mixta 15 -Costela con patacas fritidas -Froita |
-Chícharos con xamón 22 -Polbo con cachelos -Froita |
-Potaxe de garavanzos 29 -Peixe, tomate e espárragos -Froita |
VENRES |
-Crema de cenoria 9 -Albóndegas con arroz branco -Petit suisse |
-Caldo de grelos 16 -Empanada atún/mazá -Batido |
-Ensalada de pasta 23 -Lacón asado con leituga -Lácteos variados |
-Ovos recheos 30 -Guiso de carne -Queixo e marmelo |
Nota : No caso de imprevistos, tanto as minutas como as sobremesas poden sufrir algunha variación.