MENÚ MES DE XANEIRO

 

C.P.I. VIRXE DO MONTE

CURSO 2014-2015

 

 

MENÚ MES DE XANEIRO

 

1ª SEMANA

2ª SEMANA

3ª SEMANA

4ª SEMANA

 

LUNS

 

-Friame de pavo    12

e mexilóns

-Arroz branco,salchichas, ovo e tomate frito

-Pexego en xarope

-Croquetas, empanadillas                 19

-Espaguetes con carne

-Flan

-Xamón con tomate             26

e queixo

-Paella mixta

-Macedonia

 

MARTES

 

-Lentellas               13

-Tenreira asada con gornición

-Froita

-Crema de verduras                          20

-Peituga de polo con patacas fritidas

-Froita

-Sopa de fideos                   27

-Lombo con patacas fritidas

-Froita

MÉRCORES

 

-Sopa de estrelas    14

-Peixe á galega

-Iogur de sabores

-Fabada                                          21

-Peixe con tomate

-Iogur ecolóxico

-Ensalada temperada           28

-Zanco de polo con leituga

-Iogur natural

XOVES

-Xoubiñas, ovo cocido e olivas     8

-Macarróns á boloñesa

-Froita                                                 

-Ensalada mixta      15

-Costela con patacas fritidas

-Froita

-Chícharos con xamón                      22

-Polbo con cachelos

-Froita

-Potaxe de garavanzos        29

-Peixe, tomate e espárragos

-Froita

VENRES

-Crema de cenoria                    9

-Albóndegas con arroz branco

-Petit suisse

-Caldo de grelos     16

-Empanada atún/mazá

-Batido

-Ensalada de pasta                           23

-Lacón asado con leituga

-Lácteos variados

-Ovos recheos                     30

-Guiso de carne

-Queixo e marmelo

 

Nota : No caso de imprevistos, tanto as minutas como as sobremesas poden sufrir algunha variación.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer