MENÚ DO MES DE FEBREIRO
C.P.I. VIRXE DO MONTE
CURSO 2013-14
MENÚ MES DE FEBREIRO
|
1ª SEMANA |
2ª SEMANA |
3ª SEMANA |
4ª SEMANA |
LUNS |
-Xamón con tomate e queixo -Macarróns á boloñesa -Froita 3 |
-Xoubiñas,ovo cocido e olivas -Paella -Petit suisse 10
|
-Entremeses 17 -Espaguetes con carne -Froita |
-Croquetas con xamón cocido -Fideos con costela -Froita 24 |
MARTES |
-Sopa de letras 4 -Raxo con patacas fritidas -Iogur natural |
-Sopa de fideos 11 -Carne ao caldeiro -Froita |
-Puré de verduras 18 -Lombo con patacas fritidas -Froita |
-Sopa de letras 25 -Zorza con cachelos -Flan |
MÉRCORES |
-Crema de cenoria 5 -Albóndegas con arroz branco -Froita |
-Potaxe garavanzos 12 -Filete de pescada con leituga -Iogur de sabores |
-Lentellas 19 -Peixe con leituga -Iogur ecolóxico |
-Fabada 26 -Peixe con leituga e tomate -Froita |
XOVES |
-Caldo de grelos 6 -Peixe con tomate e espárragos -Natillas |
-Menestra verduras con ovo -Polo con patacas fritidas -Froita 13 |
-Coliflor con chourizo e ovo -Peituga de pavo con tomate -Froita 20 |
-Ensalada rusa 27 -Luras guisadas con arroz branco -Lácteos variados |
VENRES |
-Luras 7 -Xudías con patacas, ovo e chourizo -Froita |
-Caldo de repolo 14 -Empanada atún/mazá -Batido |
-Sopa de peixe 21 -Pizza -Queixo e marmelo |
28 MENÚ DE ENTROIDO |
MENÚ DE ENTROIDO: Cocido (patacas, garavanzos, lacón, chourizo, grelos), filloas e orellas.
Nota : No caso de imprevistos, tanto as minutas como as sobremesas poden sufrir algunha variación