MENÚ DO MES DE FEBREIRO

C.P.I. VIRXE DO MONTE

CURSO 2013-14

MENÚ MES DE FEBREIRO

 

 

 

1ª SEMANA

2ª SEMANA

3ª SEMANA

4ª SEMANA

LUNS

-Xamón con tomate e queixo

-Macarróns á boloñesa

-Froita                                 3

-Xoubiñas,ovo cocido e olivas

-Paella

-Petit suisse                          10

 

-Entremeses                        17

-Espaguetes con carne

-Froita

-Croquetas con xamón cocido

-Fideos con costela

-Froita                                    24

MARTES

-Sopa de letras                    4

-Raxo con patacas fritidas

-Iogur natural

-Sopa de fideos                    11                        

-Carne ao caldeiro

-Froita

-Puré de verduras                18

-Lombo con patacas fritidas

-Froita

-Sopa de letras                       25                          

-Zorza con cachelos

-Flan

MÉRCORES

-Crema de cenoria              5

-Albóndegas con arroz branco

-Froita

-Potaxe garavanzos              12

-Filete de pescada con    leituga

-Iogur de sabores

-Lentellas                            19

-Peixe con leituga

-Iogur ecolóxico

-Fabada                                  26

-Peixe con leituga e tomate

-Froita

XOVES

-Caldo de grelos                 6                      

-Peixe con tomate e  espárragos

-Natillas

-Menestra verduras con ovo

-Polo con patacas fritidas

-Froita                                  13

-Coliflor con chourizo e ovo

-Peituga de pavo con  tomate

-Froita                                 20

-Ensalada rusa                        27

-Luras guisadas con arroz branco

-Lácteos variados

VENRES

-Luras                                 7

-Xudías con patacas, ovo e chourizo

-Froita

-Caldo de repolo                  14

-Empanada atún/mazá

-Batido

-Sopa de peixe                    21

-Pizza

-Queixo e marmelo

                                               28

MENÚ DE ENTROIDO

 

MENÚ DE ENTROIDO: Cocido (patacas, garavanzos, lacón, chourizo, grelos), filloas e orellas.

 

 

Nota : No caso de imprevistos, tanto as minutas como as sobremesas poden sufrir algunha variación

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer