MENÚS VEXETARIANOS
29/09/2022
|
Ensalada tropical
|
Spaghetti con bolognesa de lentellas e parmesano
|
Froita
|
28/10/2022
|
Tosta de cabaciña e queixo
|
Arroz con verduras
|
Froita
|
21/11/2022
|
Tosta de pan integral con aguacate e noces
|
Espirais gratinados con cogomelos
|
Froita
|
20/12/2022
|
Crema de cabaza
|
Tortilla con ensalada
|
Iogur de Xanceda
|
25/01/2022
|
Ensalada tropical
|
Arroz con verduras
|
Iogur deXxanceda
|
28/02/2023
|
Coliflor rebozada
|
Lentellas vexetais con arroz
|
Froita
|
29/03/2023
|
Crema de verduras
|
Tortilla paisana
|
Froita
|
24/04/2023
|
Crema de cenoria e porro
|
Arroz con verduras
|
Froita
|
31/05/2023
|
Tosta de queixo, compota de mazá e noces
|
Tallaríns con verduras
|
Froita
|
15/06/2023
|
Ensalada de leituga, queixo fresco,laranxa e noces
|
Macarróns con boloñesa de lentellas
|
Froita
|
MENÚS DO PROXECTO ALIMENTOS DA BIOSFERA
(Produtos locais de proximidade e ecolóxicos)
13/12/2022
|
Caldo de nabizas, patacas e fabas
|
Peixe con ensalada de leituga e cebola
|
Requeixo con mel
|
14/12/2022
|
Potaxe de garavanzos, acelgas e arroz
|
Polo con repolo salteado
|
Froita
|
PROXECTO ECOCOMEDORES
Os días 13 e 14 de decembro, o comedor do noso centro, participará no proxecto ecocomedores coa finalidade de mellorar a calidade do menú escolar a través dunha educación alimentaria incluindo alimentos de tempada, de proximidade e, sempre que sexa posible, ecolóxicos. No seguinte documento, tedes información más detallada da idea deste proxecto: fai click na imaxe
Tamén dende o centro proporcionase unha guía con diferentes alternativas saudables para incluir na inxesta de media mañán: fai click na imaxe