Eventos
Lugar: Aula-Cafetaría do centro
Grupos:
-
1º CM Servizos en Restauración
-
1º CS Dirección de Servizos
-
2º FPB Cociña e Restauración
Lugar: Aula-Restaurante “Manuel Blanco”:
Grupos:
- 2º CM Cociña e gastronomía
-
2º ZM Cociña e Gastronomía
-
2º CM Servizos en Restauración
-
2º ZM Servizos en Restauración
Lugar: Aula de Turismo 2º GIAT:
Grupo: 2º CS Guías, Información e Asistencia Turísticas
Profesorado coordinador:
Lugar: Ourense:
Grupo: 1º CS Xestión de Aloxamentos Turísticos (25 alumnos/as)
-
Coordinador:
-
Roi Álvarez González
LUGAR: Sala de Xuntas do centro p
Ponente: Erica Vicente
Grupos:
Lugar: Aula-Cafetaría do centro
Asistirán como ponentes:
-
Brais Domínguez
-
Breogán Diéguez
Lugar:Aula-Cafetaría do centro
Asistirán como ponentes:
-
Paula Fandiño
Lugar: Guimaraes
Lugar: Vigo
Grupo:
· &nbs
Grupos:
· 1º CS Dirección de Cociña (16 alumnos/as)
Lugar: Vigo
Grupso:
· &nbs
Lugar: CIFP A Farixa (Ourense)
Grupos:
-
1º e 2º CS Guías, Información e Asistencia Turística
-
1º e 2º CS Axencias de Viaxes e Xestión de Eventos
- 2º CS Guías, Información e asistencia Turística (20 alumnos/as)
Lugar: Aula-Restaurante do Dpto. Hostalaría:
Grupos:
-
2º CS Axencias de Viaxes e Xestión de Eventos
- 1º e 2º CM Panadaría, Repostaría e Confeitaría-B
Lugar: Santiago de Compostela
Grupo:
· &nbs
Lugar: Vilagarcía de Arousa
Participará o ponente, Pablo García Fortes
Grupos:
- 1º CS Química Industrial
-
1º e 2º CS Axencias de Viaxes e Xestión de Eventos
-
1º CS Laboratorio Clínico e Biomédico
-
1º CM Operacións de Laboratorio
Lugar: instalacións do centro
Grupo: