MENU FEBREIRO

 

MENÚ COMEDOR

 

 

 

(Do 6 de FEBREIRO ao 17 de FEBREIRO)

 

 

 

LUNS 6

MARTES 7

MÉRCORES 8

XOVES 9

VENRES 10

- SOPA

 

-BISTEC DE PORCO CON PATACAS.

 

-FROITA.

-GUISANTES.

 

-LASAÑA.

 

-LÁCTEO.

-EMBUTIDO.

 

-POLO AO ALLIÑO CON ARROZ.

 

-FROITA.

-NUGGETS.

 

-CASTAÑETA CON PATACAS.

 

-HUESITO.

-REVOLTO DE CHAMPIÑÓN.

 

-PASTA CON ATÚN.

 

-LÁCTEO.

LUNS 13

MARTES 14

MÉRCORES 15

XOVES 16

VENRES 17

-LENTELLAS.

 

-TORTILLA DE PATACA CON SALCHICHA DE PAVO.

 

-FROITA.

-TOSTA DE ATÚN.

 

-GUISO DE CARNE CON PATACAS.

 

-LÁCTEO.

-XUDÍAS CON XAMÓN E OVO COCIDO.

 

-PEITUGAS DE POLO CON ARROZ.

 

-CHOCOLATINA.

-MINISANXACOBOS.

 

-ESPAGUETIS MARIÑEIRA.

 

-LÁCTEO.

-SOPA.

 

-HAMBURGUESA.

 

-FROITA

 

 

 

 

 

Calendario

« Novembro 2024 »
LunMarMérXovVenSábDom
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Polos creativos

Plan Dixital

 

Equipos de Dinamización da Lingua Galega

Bibliotecas escolares de Galicia

Proxectos de innovación educativa