Aula Laboratorio 56: Os fermentos no pan.
PINCHA NA IMAXE
Hoxe observamos como actúa a levadura na fariña, o que nos permitiu entender un pouco máis o proceso da fermentación no pan. Puxémolo en práctica realizando variados panes, onde cada nena e neno engadiu diversos ingredientes ( pasas, canela, noces, chourizo,...) segundo o seu gusto. Ademais anotaron a receita (ingredientes e proceso) vendo como é unha lectura instructiva na que teñen que seguir unha serie de pasos. E o máis importante, degustamos e desfrutamos dos resultados.
Eventos
Lun | Mar | Mér | Xov | Ven | Sáb | Dom |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |